Van Oisterwijk naar de Col d'Aspin

Normal 7f72cc2699209ea682f311310f48936163591499

 "37degreez gidst mensen naar meer energie en zelfvertrouwen. Door een duurzame leefstijl. Zowel preventief als mensen met chronische ziekten & klachten. Het is onze missie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het gezonder maken van Nederland. Hierbij richten wij ons op ondernemers, omdat dit een groep is die kwetsbaar is onder andere door lange dagen, ongezond eten en stress.

Dat doen door onze methode meten- bewegen- verduurzamen. In samenwerking met diverse experts op het gebied van training, voeding, ontspanning & mindset. Denk daarbij aan fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, medisch specialisten en ook business coaches. 

Begin maart is mijn moeder (65) geconfronteerd met de diagnose ALS. Onwerkelijk en hard. In een paar weken tijd zien we haar aftakelen. Voor ons als familie lijkt dit proces snel te gaan, doordat we letterlijk op afstand moeten toekijken. Ze woont namelijk in het zuiden van Frankrijk, vlakbij de Pyreneeën. Waardoor je niet even op de koffie gaat. Begin maart kon ze nog lopen, vandaag (18 maart) werd een rolstoel geleverd.

In januari van dit jaar is bij mijzelf een auto immuunziekte vastgesteld (Graves). Met ondersteuning van een orthomoleculair arts ben ik gestart aan een protocol om in remissie te komen. Dit vergt tijd en geduld. Beiden heb ik niet. Vorige week donderdag werd ik wakker met het idee om met de fiets vanuit Oisterwijk naar de Col d'Aspin te reizen en geld op te halen voor het onderzoek naar ALS. Die zelfde dag had ik al de eerste sponsor gesprekken
en inmiddels is de fiets gereed om te gaan trainen. 

Welk bedrag ik ook ophaal, het wordt sowieso een bijzondere ervaring. Ook doordat zich deze week een nieuwe uitdaging aandiende: het Corona virus. Wat betekent dat we op korte termijn niet naar mijn moeder toe kunnen vanwege infectiegevaar en ik zelf gezond moet blijven om 8 augustus fit aan de startstreep te staan.
Daarom zet ik nu in op maximale weerstand, door toe te passen wat ik mijn klanten leer: voeding, training, ontspanning & mindset optimaliseren. 

Een uitdaging die ik met liefde, en velen voor mij, aan ga om meer aandacht te creëren voor ALS. Dank jullie voor deze kans!"